SURINAME FOOD & DRINKS

Recentebeoordeling


3 sterren uit 13 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Suriname Food & Drinks. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 10:22 De lekkerste vegetarische roti in de wijde omgeving!
26 jan 2022 om 15:16 De bezorging duurde uiteindelijk 2,5 uur, echter het eten was heerlijk!
22 dec 2021 om 19:28 Heb bijna 1,5 uur gewacht op 2 broodjes en roti met telo en nog hadden wij de bestelling niet. Heb het uiteindelijk gebeld/gezegt dat het niet meer hoeft Ben benieuwd of ik mijn geld terug krijg Ik zal/zou hier niet (meer) bestellen!
15 dec 2021 om 19:39 Smaak was prima sommige dingen waren erg vet van de olie beetje jammer dat je ruim 2 uur moet wachten en dat je dan geen bananen chips kan krijgen tijd genoeg om het zelf te maken lijkt mij
4 dec 2021 om 16:50 Eten was lauw en taai
1 dec 2021 om 9:20 Ik heb een tijd gekozen voor de bezorging en toch kwam deze 45 minuten later. Dat is jammer.. Ik had roti met garnalen. Er zaten nog velletjes op de garnalen en het was echt best zout. De smaak was wel goed! Zijn gewoon verbeterpuntjes. Succes!
30 nov 2021 om 19:42 Eerste keer hier besteld maar ook meteen de laatste keer. Het eten is nooit bezorgd. Bellen heeft geen zin, ze zijn inmiddels gesloten. Superslecht dit en ik lees dat ik niet de enige ben.
27 nov 2021 om 21:09 Smaakte erg goed
19 nov 2021 om 21:43 Hele late bezorging en erg zout
13 nov 2021 om 15:30 Eten erg lekker
7 nov 2021 om 20:07 Eten is echt super goed. Helaas moesten we 2 uur wachten maar het eten was top
1 nov 2021 om 9:15 Vreselijk restaurant! Na 1.50 minuten wachten heb ik ze gebeld. Bleek dat ik nog eens half uur moet wachten. De bestelling geannuleerd. En hoop voor ze dat ze snel het geld terugstorten!